Uw selectie

Sony Xperia Z5 (E6653) - Android Nougat MMS Automatisch instellen

Sony Xperia Z5 (E6653) - Android Nougat - MMS - Automatisch instellen - Stap 1
* Om MMS te activeren, stuur nu eerst een gratis SMS met de tekst *MMS* naar *1912*. Je ontvangt eerst een SMS ter bevestiging. * Daarna volgt binnen circa 1 minuut een nieuwe SMS met de instellingen voor MMS. Ga daarna verder met Stap 2. * Geen bericht met MMS instellingen ontvangen? Klik dan hier om de instellingen alsnog te ontvangen (een nieuw venster opent). Voer je *mobiele nummer* in, selecteer *merk* en *type* gsm, vink *MMS* aan en kies *Verzenden*. Ga daarna verder met Stap 2.
Sony Xperia Z5 (E6653) - Android Nougat - MMS - Automatisch instellen - Stap 2
* Instellingen ontvangen? * Open het configuratiebericht voor MMS. Dit bericht is meestal te vinden door de statusbalk bovenaan het scherm naar beneden te slepen.
Sony Xperia Z5 (E6653) - Android Nougat - MMS - Automatisch instellen - Stap 3
* Om het configuratiebericht te installeren, volg de instructies op het scherm. Dit is meestal vergelijkbaar met kies *Installeren* en kies *OK*.
Sony Xperia Z5 (E6653) - Android Nougat - MMS - Automatisch instellen - Stap 4
* Startscherm. * Zet de Sony Xperia Z5 uit en vervolgens weer aan om de instellingen te activeren. * Let op: de activering is pas compleet na het versturen van een eerste MMS. Verstuur daarom nu een willekeurige MMS naar je eigen mobiele telefoonnummer om de instellingen te testen.
Sony Xperia Z5 (E6653) - Android Nougat - MMS - Automatisch instellen - Stap 5
* Binnen enkele minuten komt de MMS terug als deze is gelukt. * Controleer ontvangst van de MMS via de berichten inbox van de Sony Xperia Z5.
Vorige Stap 1 van 5 Volgende