Uw selectie

Apple iPhone XS MMS Handmatig instellen

Apple iPhone XS - MMS - Handmatig instellen - Stap 1
* Instellingen voor MMS kunnen per SMS naar je Apple iPhone XS worden gestuurd. * Ook is het mogelijk je gsm handmatig in te stellen voor MMS. Hier volgen de stapsgewijze instructies.
Apple iPhone XS - MMS - Handmatig instellen - Stap 2
* Ga naar het Startscherm. * Kies *Instellingen*.
Apple iPhone XS - MMS - Handmatig instellen - Stap 3
* Scroll naar beneden. * Kies *Mobiel netwerk*.
Apple iPhone XS - MMS - Handmatig instellen - Stap 4
* Kies *Mobieledatanetwerk*. * Is de optie *Mobieledatanetwerk* niet beschikbaar, dan is handmatig instellen helaas niet mogelijk. In dat geval, sluit het toestel aan op de PC en start iTunes om de zogeheten 'Carrier Settings' te installeren.
Apple iPhone XS - MMS - Handmatig instellen - Stap 5
* Bewerk de details voor *MMS* als volgt: * Bij *APN*, voer mms.base.be (let op de puntjes) in. * Bij *Gebruikersnaam*, voer base in. * Bij *Wachtwoord*, voer base in.
Apple iPhone XS - MMS - Handmatig instellen - Stap 6
* Bij *MMSC*, voer http://mmsc.base.be (let op de puntjes) in. * Bij *Mms-proxy*, voer 217.72.235.1 (let op de puntjes) in:8080. * Bij *Maximale mms-grootte*, voer 300000 in.
Apple iPhone XS - MMS - Handmatig instellen - Stap 7
* Kies *Vorige*.
Apple iPhone XS - MMS - Handmatig instellen - Stap 8
* Keer terug naar het Startscherm. * Om het proces te voltooien en de instellingen te activeren, moet het toestel opnieuw gestart worden. Je Apple iPhone XS is dan ingesteld voor het gebruik van MMS. * Voor instructies over het herstarten van je toestel, raadpleeg de volgende stappen.
Apple iPhone XS - MMS - Handmatig instellen - Stap 9
* Om de Apple iPhone XS uit te schakelen, druk op de aan/uit-toets en de volume-omhoog-toets op de zijkant van de Apple iPhone XS en houd deze ingedrukt.
Apple iPhone XS - MMS - Handmatig instellen - Stap 10
* Sleep het aan/uit-symbool naar rechts.
Apple iPhone XS - MMS - Handmatig instellen - Stap 11
* De Apple iPhone XS is uitgeschakeld.
Apple iPhone XS - MMS - Handmatig instellen - Stap 12
* Om de Apple iPhone XS in te schakelen, druk op de aan/uit-toets aan de zijkant van de Apple iPhone XS en houd deze ingedrukt.
Apple iPhone XS - MMS - Handmatig instellen - Stap 13
* Als dit scherm verschijnt, maak een veegbeweging omhoog vanaf de onderkant van het scherm. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Apple iPhone XS - MMS - Handmatig instellen - Stap 14
* Als dit scherm verschijnt, voer de pincode in en kies *OK*. * Verschijnt dit scherm niet, ga verder met de volgende stap.
Apple iPhone XS - MMS - Handmatig instellen - Stap 15
* De Apple iPhone XS is nu gereed voor gebruik.
Apple iPhone XS - MMS - Handmatig instellen - Stap 16
* Startscherm. * Zet de Apple iPhone XS uit en vervolgens weer aan om de instellingen te activeren. * Let op: de activering is pas compleet na het versturen van een eerste MMS. Verstuur daarom nu een willekeurige MMS naar je eigen mobiele telefoonnummer om de instellingen te testen.
Apple iPhone XS - MMS - Handmatig instellen - Stap 17
* Binnen enkele minuten komt de MMS terug als deze is gelukt. * Controleer ontvangst van de MMS via de berichten inbox van de Apple iPhone XS.
Vorige Stap 1 van 17 Volgende