Uw selectie

Apple iPhone 7 iOS features iMessage functies

Apple iPhone 7 - iOS features - iMessage functies - Stap 1
* iMessage heeft nieuwe functies waarmee je je bericht tot leven kunt brengen! Volg de handleiding om meer te leren over het gebruik van GIF’s, het versturen van afbeeldingen met een lage resolutie, nieuwe emoticons en stickers, handgeschreven briefjes, animaties en effecten, de tik-terug-functie en hoe je geheime berichten kunt sturen.
Apple iPhone 7 - iOS features - iMessage functies - Stap 2
* *Afbeeldingen met een lage resolutie versturen*: * Je kunt nu ook afbeeldingen met een lage in plaats van een hoge resolutie versturen. Hiermee wordt op opslagruimte bespaart en de levensduur van de batterij verlengd.
Apple iPhone 7 - iOS features - iMessage functies - Stap 3
* *Nieuwe emoticons en stickers*: * Nieuwe emoticons om berichten op te fleuren. Voor elke stemming en elke situatie is wel iets te vinden. Je stuurt ze nu zonder een begeleidend bericht, en gemaakt in verschillende afmetingen om het effect te vergroten.
Apple iPhone 7 - iOS features - iMessage functies - Stap 4
* *Handgeschreven*: * Geef je berichten een persoonlijke touch met een tekening of een handgeschreven briefje.
Apple iPhone 7 - iOS features - iMessage functies - Stap 5
* *Acties - Animatie en bubble effecten*: * Als je een bericht typt, kan het ‘luid’, ‘vriendelijk’, met ‘nadruk’ of ‘onzichtbaar’ gezegd worden, met de nieuwe bubbeleffecten.Je kunt ook animaties van vuurwerk, confetti of ballonnen toevoegen die op het hele scherm zichtbaar zijn.
Apple iPhone 7 - iOS features - iMessage functies - Stap 6
* *Tapback*: * Met deze functie kan er een snel antwoord gestuurd worden door op het scherm te tikken en te kiezen uit 6 expressieve iconen.
Apple iPhone 7 - iOS features - iMessage functies - Stap 7
* *Onzichtbare inkt*: * Je verstuurt geheime berichten of foto’s, die de ontvanger pas kan zien als hij over het scherm veegt.
Apple iPhone 7 - iOS features - iMessage functies - Stap 8
* Om deze nieuwe functies te gebruiken, volg de handleiding over spannende functies.
Vorige Stap 1 van 8 Volgende