Uw selectie

Apple iPhone 6 iOS 10 iOS features Nieuwe functies

Apple iPhone 6 iOS 10 - iOS features - Nieuwe functies - Stap 1
* Deze handleiding geeft meer informatie over de nieuwe functies van *iOS 10*. Verken de verbeterde functies van iMessage, het interactieve Vergrendelingsscherm, de aanpasbare meldingen, het uitgebreide Bedieningspaneel, de nieuwe Bedtijd-functie, de verbeterde Nieuws-app, de mogelijkheid om standaard Apple-apps te verwijderen en te herstellen en andere interessante functies.
Apple iPhone 6 iOS 10 - iOS features - Nieuwe functies - Stap 2
* *Verbeterde iMessage functionaliteit*: * iMessage heeft nieuwe functies waarmee je je bericht tot leven kunt brengen! Je} kunt berichten maken met GIF’s, afbeeldingen in lage resolutie versturen, nieuwe emoticons en stickers gebruiken. Je kunt ook handgeschreven briefjes sturen, animaties en effecten gebruiken of op de tik-terug-functie gebruiken om je bericht mooier te maken. Het nieuwe *iMessage* bevat ook een manier om geheime berichten te versturen.
Apple iPhone 6 iOS 10 - iOS features - Nieuwe functies - Stap 3
* *Vergrendelingsscherm*. * Het nieuwe Vergrendelingsscherm in iOS 10 is veel interactiever. U hoeft niet meer uw telefoon te ontgrendelen om widgets te gebruiken, meldingen te bekijken of een foto te nemen.
Apple iPhone 6 iOS 10 - iOS features - Nieuwe functies - Stap 4
* *Berichtgeving*: * Te veel meldingen ontvangen kan soms wat overdonderend en afleidend zijn. Je hebt meer controle over je meldingen door het wijzigen van wat op uw scherm verschijnt. Je kunt de meldingsinstellingen van al je apps bewerken. Je kunt alle meldingen met een enkele tik wissen.
Apple iPhone 6 iOS 10 - iOS features - Nieuwe functies - Stap 5
* *Bedieningspaneel*: * Via het Bedieningspaneel zijn er snel een aantal spannende functies te gebruiken. Hieronder vallen onder andere het beheer van je draadloze netwerken, Nachtmodus en de zaklamp.
Apple iPhone 6 iOS 10 - iOS features - Nieuwe functies - Stap 6
* *Slaaptijd*: * iOS10 heeft ook een heel spannende functie met de naam Slaaptijd, waarmee je een gezond slaapschema kunt instellen. De app bevat ook een wekker om je te wekken en om je eraan te herinneren naar bed te gaan.
Apple iPhone 6 iOS 10 - iOS features - Nieuwe functies - Stap 7
* *Verwijder en herstel standaard Apple apps*: * Op je telefoon staan een paar standaardapps die je misschien nooit gebruikt. Met iOS 10 kunnen er default iOS apps verwijderd worden om ruimte vrij te maken op je apparaat. Je kunt de apps later altijd weer herstellen vanuit de App Store.
Apple iPhone 6 iOS 10 - iOS features - Nieuwe functies - Stap 8
* *Verbeterde Apps in iOS10*: * iOS 10 bevat heel veel spannende verbeteringen voor apps. Hieronder staan er een paar: * *Foto’s-app:*: In de bijgewerkte versie van de app Foto's kunnen er albums en Geo Tag-albums geopend worden, en automatisch korte video’s van je beste herinneringen laten maken. * *Kaarten-app*: Met de verbeteringen in de app Kaarten worden er suggesties gestuurd voor mogelijke stops tijdens de reis en je kunt de locatie waar je de auto hebt geparkeerd opslaan. * *Muziek-app*: Geniet van je favoriete jams met de Muziek-app en bekijk persoonlijke song-aanbevelingen op de tab 'Voor jou'. * *Notities-app*: Met de app Notities kunnen documenten gedeeld worden en deze samen bewerken met andere mensen. * *Mail*: Met de Mail-app kan er met slechts één klik een abonnement op een mailinglist opgezegd worden. * *Vergrootglas-app*: Met deze functie verandert de camera in een vergrootglas, zodat je tekst kunt vergroten en in verschillende kleuren kunt lezen. * *Gezondheid-app*: Deze handige app brengt op één plek alle informatie over je gezondheid en conditie in beeld. * *Woning-app*: Deze app dient voor het organiseren en beheren van accessoires in huis door ze te integreren met de spraak-app Siri.
Apple iPhone 6 iOS 10 - iOS features - Nieuwe functies - Stap 9
* *Andere interessante functies*: * iOS 10 beschikt over verschillende functies die je in je dagelijkse leven kunnen helpen. Zoals: * *Quicktype*: Suggesties voor het toetsenbord zijn verbeterd, ze zijn intelligenter omdat ze beter passen in de context. De functie herkent bijvoorbeeld de vraag ‘waar ben je?’, en geeft als suggestie je locatie. * *Typen in meerdere talen*: Met deze welkome aanvulling kunnen er verschillende talen gebruikt worden bij het typen, zonder dat je hoeft te wisselen van taal. * *Widgets*: Widgets bieden een snel overzicht van je favoriete apps, en ze zijn belangrijker geworden in iOS 10. Je kunt bijvoorbeeld nieuwe widgets maken en er is een widgetpaneel op het vergrendelingsscherm. * *Instellingen*: Een van de veranderingen bij de Instellingen van je telefoon heeft te maken met het optimaliseren van je opslagruimte. iOS 10 kan bijvoorbeeld muziek die je nauwelijks afluistert zelf verwijderen. * *Verbeterde Siri*: Siri is verbeterd en begrijpt en helpt steeds beter, zoals ook bij het werken met apps. * *Waterdetectie*: De functie is bedoeld om ernstige waterschade aan de telefoon te voorkomen, door een waarschuwing te geven als er water wordt gedetecteerd.
Apple iPhone 6 iOS 10 - iOS features - Nieuwe functies - Stap 10
* Altijd al willen weten hoe deze nieuwe functies precies werken? Verken onderwerpen als iMessage en Bedieningspaneel.
Vorige Stap 1 van 10 Volgende